Soluții pentru o mai bună prelucrare prin așchiere

Prelucrările prin așchiere sunt un domeniu profitabil, dacă știi să alegi corect modul prin care o faci. Nu e de ajuns să ai un regim de așchiere bun și scule bune. De aceea, datorită experienței din domeniu, am dezvoltat un dispozitiv care va face prelucrarea prin așchiere o joacă de copii. Emulsia, este probabil elementul cheie din tot procesul de așchiere. Dacă mix-ul uleiului cu apa nu se face corect, există mai multe riscuri printre care enumerăm: soluția devine acidă, atacă suprafața pieselor prelucrate; operatorii CNC care au contact direct cu emulsia vor avea reacții urâte pe piele, iar mirosul și condițiile de lucru nu sunt tocmai plăcute; durata de viață a sculelor scade considerabil, indiferent de calitatea și regimul de lucru ales.

Uleiul se separă de apă și formează în bazin o peliculă care împiedică oxigenul să ajungă în apă. Astfel emulsia își pierde calitățile, devine urât mirositoare, ph-ul devine acid iar în timp acest aspect afectează utilajul în sine. Să nu vorbim despre costurile pe care compania trebuie să le suporte pentru înlocuirea frecventă a emulsiei, transportul, depozitarea și reciclarea acestui lichid.

Venim cu o soluție tehnică ieftină, de durată, care să mențină lichidul de răcire ca nou pentru o perioadă lungă, fără să-și piardă proprietățile, fără mirosuri neplăcute.

Dispozitivul este ușor de implementat, poate fi conectat la utilaj chiar și de operatorul CNC iar beneficiile se vor resimți din prima zi.

Pentru detalii, oferte de preț, soluții tehnice, nu exitați să ne contactați prin formularul de CONTACT.

Cu stimă,

Andrei-Gabriel Berényi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.